HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2009.12.18. 15:44 kaloz

Buzacsirat buzacsiraval

Címkék: tojas paradicsom rantotta buzacsira

"Mert neked kulonleges igenyeid vannak!" vagta a pofamba dacosan az ocsem, aki tizennyolc eves koraig a pizza-csoki-sultkrumpli szentharomsagnak szentelte az eletet, amikor megemlitettem, hogy a konyhaban lapulo pont egy adagnyi lecso milyen kar, hogy tele van hussal. Pedig szivesen ettem volna apam lecsojabol.

Apropo apam foztje: remekul foz, de a porkoltfelek, lecso, mexikoi csirken kivul keves mindent tud fozni, igaz, ezeket viszont jol es nagy mennyisegben, ugy, hogy volt, hogy egy hetig ugyanazt a porkolT ettuk. Csoda, hogy inkabb igyekszem kerulni a hust?

Szoval van buzacsiram, igaz, nem sajat termes (a csiraztatott koles egy het alatt egymillimeternyi kis kacsokat eresztett, hiaba, nem art a futes a lakasban, ha az ember csiraztatni akar). Ezt belekurtam rantottaba, meg ettem hozza paradicsomsalaT szinten buzacsiraval megszorva.

A dolog titka,. hogy felhevitett olivaolajba rovid idore dobom bele a buzacsirat, ugy egy perc mulva ontom is ra a felvert es fuszerezett es kis tejjel higitott tojast, aztan megsutom.

A paradicsomokat meg karikakra vagom, bazsalikomot es olivaolajat ra, meg a buzacsirat, oszt annyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr501607026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása