HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2017.03.27. 21:16 kaloz

OMG PENOT BOTOR!!!!!!

Címkék: vega lecsó vegetarianus vegán vegan tukkosag

Nah hat melyegesen szegyellem magam h nem sikerult tegnap posztolni a heti menut, de elege elfoglalt voltam mindenfelevel, orultem hogy egy gyors lecsot ossze tudtam baszni erre a hetre!

Ez a het lesz (egyelore) az utolso menutervezeses hetem, remelhetoleg utana lesz majd idom random kajakat csinalni, amihez epp kedvet kapok, mert kicsit lazabb lesz az elet, es visszaterek Feszbuk-orszagba is.

Szoval:
hetfo-kedd-szerda vacsora: cukkinis lecso rizzsel
csutortok: oo nemtom, ide meg ki kell talalnom valamit, de csutortokon mar nyugi lesz es akar fozni is tudok majd. 
pentek: valoszinuleg egybol megyek delutan bebaszcsizni, ugyhogy eselyes, hogy beverek a kedvenc falafelezomben egy falafelt, mert unnepelni fogunk!

ebed: szendvicsek. Ma humuszos-jalapeno-szoszos-savanyukapis szenya volt, mellé "reggel van es kesesben vagyok ugyhogy osszebaszok par dolgot egy dobozba es tipli" salata (uborka, paradicsom, retek, mindez leontve kis olivaolajjal, citromlevel es megborsozva)

reggeli: OMG PENOT BOTOR!!!!!

omg_penot_botor.JPG

A hetvegen sikerult ugyanis viszonylag elfogadhato aron palmaolaj-mentes mogyorovajat szerkesztenem, egybol egy kilos bodonnel, ugyhogy eselyes, hogy reggelire mogyorovajas-csokiszoszos piritost, vagy a klasszik PB&J (mogyorovajas es lekvaros) piritost fogok zabalni. Egy osztalytarsam (vegan!!) minden nap datolyaszirupos mogyorovajas rizspuffancsokat eszik, es az a datolyaszirupos mogyorovaj valami eszmeletlen gecifinom!! Tok jo lenne szerezni, csak ugy vagyok vele, hogy ha a 3.5 euros Aldis juharszirup luxuscikk es inkabb nem, akkor a datolyaszirup... Ja ma kiderult, hogy az egyik tanitvanyom is vegan, az oram anyaga pedig a kaja volt, ugyhogy kacsintgattam ra furgen, hogy valami jo recepttel dobjon mar meg :-D

Bevasarlolista (kb amire emlekszem)
vasarnap: szojatej, kenyer, gyumolcs, etolaj
a lecsohoz: paprika, paradicsom, cukkini

kedd/szerda: kenyer, esetleg tofu a szenyakba?

20170327_194332_lecso.jpg

Valamint asszem jovo hetvegen mar szakitok idot ra, hogy az egy honapnyi gedvat levakarjam a sparheltrol UGYEBAR... Ezen a kepen epp rizs for a lecsohoz. Mivel a hatso fozolapokat nem hasznalom, ezert ott laknak a reggelizopelyhek (dear magyar nyelv! Ez hogy a faszomba sikerult megis, hogy reggelizopehely? A pehely reggelizik, vagy en, az istenkealdjonmeg?!)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr4312375619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása