HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2015.02.05. 22:38 kaloz

gecilusta minipizzak

Címkék: vega pizza vegetarianus vegán lustasag vegan tukkosag zoldseg trogersag nemsajt lustageci vagyok

Kitalaltam, hogy bazmeg en most el fogom kenyeztetni magam kurvara! PIZZAT AKAROK ENNIBAZMEG. Bementem tehat a helyi bioboltba es kicsengettem 2 euro 50et egy pici tomb olvados vegan nemsajtert, a Violife variaciobol. Ez a marka azert jo, mert nincs benne palmaolaj. A palmaolaj ugyanis hiaba jon a palmabol (tehat nem allatbol), az ultetvenyekhez eszmeletlen mennyisegu oserdot, es vele egyutt orangutant kell legyilkolni, szoval ha vegan vagy, probald kerulni azt a fost mint az allat. En is probalom, nem mindig sikerul, de igyekszem.

Masreszt azert jo a Violife vegan nemsajt, mert 1000000% olyan az ize, mint gyermekkorom tehenkinzo trappista sajtjanak. Nem vicc. Egy hari utan fuggo lettem, amig a pizzakra reszeltem, ugy kellett visszafognom magam.

Ezek utan a cel az A-betus tukkoaruhaz volt, ugyanis a kozelemben egymassal szemben van egy A-betus meg egy L-betus is (amugy az A-betusben gecijo fagyasztott vegaburger is van aaa), ott osszeszedtem az alabbiakat:

2015-02-05_20_02_45.jpg

Igen, a szelvedo-torlokendo feltetlenul szukseges, ha nem is a pizzakhoz, de a muter kocsijanak a redvas szelvedojehez, hogy kilassak rajta, ha megyunk barlangozni.

 Osszetevok:

  • bolti pita (mert gecilusta vagyok pizzatesztat csinalni)
  • paradicsomszosz
  • ami zoldseget talalsz
  • opcionalis: vegan nemsajt

A paradicsomszoszhoz teszek fuszereket,osszekutyulom. Rakenem ezt a pitakra, mikozben a sutot bedurrantom. Ranyesem a zoldsegeket, rareszelem a mennyei mannat nemsajT, es az egeszet bebaszom a sutobe es sutom amig meg nem sul.

Nekem ma paradicsomot, gombat, snidlinget, olivabogyot es persze nemsajT sikerult ratenni. Pedig akartam fodorkelt, kukoricat es paprikat is tenni ra, de mar nem fert ra. Botrany. Ja meg itt nincs olyan, hogy melyfagyasztott pizzalap. Itt melyfagyasztott okadek pizzak vannak, holttestekkel meg rothasztott tehen-anyatejjel megpakolva, vagy falatnyi, gecidraga melyhutott vegan pizzak a bioboltokban. 

Sutes elott:

2015-02-05_21_20_45.jpg

Sutes utan:

2015-02-05_21_21_15.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr327144925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regcsike Csodaországban 2015.02.22. 19:50:21

Haat ez baromijol meg lett irva :D (és a pizzak is jol neznek ki)
süti beállítások módosítása