HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2010.01.13. 13:29 kaloz

Fika(k)rém negyedora alatt

Címkék: fika avokado szar kepek

Szerintem van mar egy hete, hogy egy kemeny avokadot konyhapulton plöttyesztek azzal a nemes szandekkal, hogy avokádó kremet csinaljak belole. A szar szovicceket lassan tenyleg abbafejezem mar.

Hozzátevők:

  • avokado
  • so, bors
  • olivaolaj
  • fokhagyma, voroshagyma
  • izles szerint erospista

Amikor az avokadot kellokeppen puhara plottyesztettuk turelmes varakozassal (egy melegebb konyhaban talan hamarabb megpuhult volna), akkor felveagjuk, kikotorjuk kanallal A BELÉÉÉT, ehhez nyesunk fokhagymat meg voroshagymat (a felkockazott voroshagymat egy szuroben forro viz ala tartottam: biztos en vagyok puhapocs, de a nyers voroshagyma tul surun konnyeztet meg), loccsintunk ra olivaolajat, sot, lehet Eros Istvan segitseget is igenybe venni. Ezt aztan kenyerre kenem, es undorito eletlen kepeket csinalok rola, nyilvan csak egyet, aztan azt is ocsmany kompoziciova vagom korbe...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr181669084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása