Szerintem van mar egy hete, hogy egy kemeny avokadot konyhapulton plöttyesztek azzal a nemes szandekkal, hogy avokádó kremet csinaljak belole. A szar szovicceket lassan tenyleg abbafejezem mar.
Hozzátevők:
- avokado
- so, bors
- olivaolaj
- fokhagyma, voroshagyma
- izles szerint erospista
Amikor az avokadot kellokeppen puhara plottyesztettuk turelmes varakozassal (egy melegebb konyhaban talan hamarabb megpuhult volna), akkor felveagjuk, kikotorjuk kanallal A BELÉÉÉT, ehhez nyesunk fokhagymat meg voroshagymat (a felkockazott voroshagymat egy szuroben forro viz ala tartottam: biztos en vagyok puhapocs, de a nyers voroshagyma tul surun konnyeztet meg), loccsintunk ra olivaolajat, sot, lehet Eros Istvan segitseget is igenybe venni. Ezt aztan kenyerre kenem, es undorito eletlen kepeket csinalok rola, nyilvan csak egyet, aztan azt is ocsmany kompoziciova vagom korbe...