HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2010.01.04. 14:48 kaloz

Fajtiszta feher hazikenyer

Címkék: dagaszt ruccola kenyer tejfol nacizmus

Ocsem kenyernáci. Csak a feheret eszi. Kicsit elszontyolodott, amikor mondtam, hogy a sutoben lapulo isteni illatu negyed kilos buci - bar fajtiszta feher buzakenyerlisztbol keszult - tartalmaz szezammagot, de vegul megnyugodott: "Nem baj, az meg a legegeszsegtelenebb hamburgeren is van".

De ennyit csaladunk etelpolitikai nezeteirol.

A kenyer a szokasos modon keszult, csak kb most eloszor nem raktam bele teljes kiorlesu rozsliszt: negyed kg kenyerliszt (BL-80), fel zacsko poreleszto, so, kb 2 dl viz, mareknyi szezammag. Eloszor a szaraz osszetevoket jol osszekutyulom, hozzaontom a vizet, c sak gyorsba osszekutyulom azzal is, 12 oran at kelesztem, aztan belekurom egy jenaiba, amit elotte a sutoben es a sutovel egyutt 250 fokra melegitettem. Mindezt ugy felorat sutom (megint megkapta a tetejet igy is), aztan nekiesek habzo szajjal :-)

(Az also kepen tejfol van rajta, meg Szent Ruccola.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr81645016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása