Tegnap csinaltam hajdinakasat, de nem lett szep, ellenben finom lett es laktato.
A masik dolog, amiert ezt a blogot letrehoztam, szinten tojasetel, egy koleszban lako voltcsavomtol tanultam, avagy hogyan csinaljunk melegszendvicssutoben tukortojast!
A szendvicssuto ugyebar hasznos joszag, letre lehet hozni benne a legkulonbfelebb melegszendvics-muremekeket, gofrit, es tükcsi tojcsit is.
A kovetkezokeppen: beizzitod a szendvicssutot, megvarod, amig uzemi homersekletre melegszik (a mienken ilyenkor kialszik a lampa), aztan egy lapos fakanallal jol kikened kockamargarinnal (ez nagyon fontos, kulonben odaragad, a legutobbi voltcsavom elkovette ezt a hibat), az jol serceg, aztan ovatosan beleutsz egy haromszogbe egy tojast, megvarod, amig mar teljesen kemeny lesz a feherje (izles szerint sutheted tovabb, es akkor a sajgaja is kemeny lesz), es a fakanallal ovatosan kiszeded. Ha ugyes voltal, meg szep alakja is lesz :-)