HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2009.12.01. 13:18 kaloz

Szendvicssutos tukortojas

Címkék: tojás tojas tukortojas

Tegnap csinaltam hajdinakasat, de nem lett szep, ellenben finom lett es laktato.

A masik dolog, amiert ezt a blogot letrehoztam, szinten tojasetel, egy koleszban lako voltcsavomtol tanultam, avagy hogyan csinaljunk melegszendvicssutoben tukortojast!

A szendvicssuto ugyebar hasznos joszag, letre lehet hozni benne a legkulonbfelebb melegszendvics-muremekeket, gofrit, es tükcsi tojcsit is.

A kovetkezokeppen: beizzitod a szendvicssutot, megvarod, amig uzemi homersekletre melegszik (a mienken ilyenkor kialszik a lampa), aztan egy lapos fakanallal jol kikened kockamargarinnal (ez nagyon fontos, kulonben odaragad, a legutobbi voltcsavom elkovette ezt a hibat), az jol serceg, aztan ovatosan beleutsz egy haromszogbe egy tojast, megvarod, amig mar teljesen kemeny lesz a feherje (izles szerint sutheted tovabb, es akkor a sajgaja is kemeny lesz), es a fakanallal ovatosan kiszeded. Ha ugyes voltal, meg szep alakja is lesz :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr681566155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása