Ezt az etelt pánkrokkerektol tanultam, teljesen vegán. Amit persze en leszarok, mert nem vagyok vegan, de szoval a mar meglevo tokfozelekhez akartam valamit alakitani.
Valamennyi lencset (egy zacsko lencsebol kurvasok lesz!) sos-vegetas vizben szetfozol, leontod a leve nagy reszet (en itt basztam el, valszeg tul sok levet hagytam neki), aztan osszeturmixolod es annyi lisztet dobsz hozza, hogy keltteszta allaga legyen, kozben persze fuszerezed (so, majoranna az eredeti verzioban, en mustarra, borsra, fokhagymara, erospistara gondoltam, de persze ezekbol egyik se kerult bele vegul). Ha ez megvan, es a trutyi elegge kemeny, olajban kisutod es kesz is.
A kepeken a fazisok lathatoak: trutyi, sutes, sult kupac, sutes kozben megzabalas, "legendas zamardi lencsefasit" + tokfozelek.
Az etelt keretik igy emlegetni :-)