vegan trogerkodas - Utolsó kommentek
blfr8@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/12/23/minden_nap_tanulok_valami_ujat_a_gesztenyerol/full_commentlist/1#c34067348
Válasz erre: Minden nap tanulok valami ujat a gesztenyerol
2017-11-04T01:57:27+01:00
2017-11-04T01:57:27+01:00
kaloz
http://blog.hu/user/16636
<a href="http://trogerfoodz.blog.hu/2009/12/23/minden_nap_tanulok_valami_ujat_a_gesztenyerol?full_commentlist=1#c34067038" class="reply_nick_799703" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34067038 );">@Baranyai Virág</a>: Szia, köszi szépen a kommentet! A kérdésedre a választ a bejegyzések dátumánál találod: 2009-ben voltam a Caminón, aztán 2012 óra vagyok vegán (ráadásul a habzószájú kategóriából ;-)).<br />
A régi vegetáriánus bejegyzéseket nem akartam törölni, és mint látod nem túl aktív a blog, úgyhogy a legújabb bejegyzéstől nem kell sokat visszalapozni, hogy nem-vegán bejegyzést találj.<br />
<br />
TL;DR: mert vegán vagyok, csak meg vegán korom előtt kezdtem a blogot :-)
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/12/23/minden_nap_tanulok_valami_ujat_a_gesztenyerol/full_commentlist/1#c34067038
Válasz erre: Minden nap tanulok valami ujat a gesztenyerol
2017-11-03T22:37:26+01:00
2017-11-03T22:37:26+01:00
Baranyai Virág
http://blog.hu/user/799703
Szia!<br />
<br />
Mi itthon családilag gyerekkorom óta esszük a gesztenyét főzve, sütve. Nemrég jöttem haza a Caminoról. Mi is gyűjtöttünk gesztenyét egy olasz zarándoktársammal. Nekem ő mondta, hogy meg lehet enni nyersen. Ők úgy eszik Toszkánában. <br />
<br />
Tetszik a blogod, főleg, hogy nem gasztrorecskázás. Én vegán vagyok, de nem akarok habzószájú reklamálónak tűnni. Szóval csak nagyon kulturáltan érdeklődöm, hogy miért vegán trogerkodás, miért nem vegetáriánus, ha -receptjeid alapján úgy látom- vegetáriánusként étkezel?<br />
<br />
Virág
https://trogerfoodz.blog.hu/2015/02/05/gecilusta_minipizzak/full_commentlist/1#c26249065
Válasz erre: gecilusta minipizzak
2015-02-22T19:50:21+01:00
2015-02-22T19:50:21+01:00
Regcsike Csodaországban
http://blog.hu/user/968327
Haat ez baromijol meg lett irva :D (és a pizzak is jol neznek ki)
https://trogerfoodz.blog.hu/2013/11/10/a_redvahoz_valo_jog_csokis_muffinkak/full_commentlist/1#c21117419
Válasz erre: A redvahoz valo jog + csokis muffinkak
2013-11-27T00:52:47+01:00
2013-11-27T00:52:47+01:00
enba
http://blog.hu/user/4124
te selymes állat! :*
https://trogerfoodz.blog.hu/2012/06/28/vizberizs_avagy_aki_ennel_trogerebbet_kitalal_azt_meghivom_egy_sorre/full_commentlist/1#c17104449
Válasz erre: vízberizs, avagy Aki Ennel Trogerebbet Kitalal, Azt Meghivom Egy Sörre
2012-06-30T01:38:54+02:00
2012-06-30T01:38:54+02:00
qnadam
http://blog.hu/user/74947
cukorral enni a palacsint, az teljesen jóság.
https://trogerfoodz.blog.hu/2010/07/02/popej_a_tengeresz_hajojat_nem_eri_vesz/full_commentlist/1#c10348406
Válasz erre: Popej a tengeresz, hajojat nem eri vesz...
2010-07-02T21:30:53+02:00
2010-07-02T21:30:53+02:00
ancsy_
http://blog.hu/user/286819
tök jó ez a blog, csak kár, hogy ilyen ritkán van poszt. :]
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/24/fokhagymas_rizsa/full_commentlist/1#c9026584
Válasz erre: Fokhagymas rizsa
2010-03-10T21:50:30+01:00
2010-03-10T21:50:30+01:00
kaloz
http://blog.hu/user/16636
<a href="http://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/24/fokhagymas_rizsa?fullcommentlist=1#c9018503" class="reply_nick_13196" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9018503 );">@rezervatom</a>: Huuu, vielen Dank ezert a reszletes leirasert! Itthon is tuti lehet basmati/jazmin rizst kapni, megigerem, hogy kiprobalom! :-)
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/24/fokhagymas_rizsa/full_commentlist/1#c9018503
Válasz erre: Fokhagymas rizsa
2010-03-10T13:25:31+01:00
2010-03-10T13:25:31+01:00
losgehts (törölt)
http://blog.hu/user/13196
itt (nemeto.) a diszkontaruhazakban (penny, aldi stb.) is kapni normalis basmati, vagy jazmin rizst, nem tudom, hogy valtozik-e orszagonkent a boltok kinalata. hosszuszem, feher rizst keress, ha a zacsko atlatszo, nez meg, hogy ne legyen nagyon töredezett.<br />
mi ugy fözzük meg (kurd valtozat): veszel egy magas peremü serpenyöt, benne keves olajat forrositasz (1-2 evökanal) a legmagasabb höfokon, fogsz egy ivopoharat, teleöntöd rizzsel, bele a serpenyöbe, aztan meg egy poharral. kicsit pirithatod, megsozod. felöntöd 2,5 pohar vizzel (hideg, meleg, mindegy). hagyod kicsit föni, 1-2-szer megkeverheted, a legalacsonyabb fokozatra kapcsolod a tüzhelyet. ha mar annyi viz elfött, hogy latszodnak a rizsszemek, rateszed a fedöt, es beken hagyod. a villanytüzhelyed van, akkor kb. 7-8 perc mulva kikapcsolhatod, egyszer otvatosan megkevered, hogy ne kapja oda az aljat. meg 15-20 perce otthagyod a meleg platnin, aztan eheted. gaztüzhelynek csak kb.10 perc utan kapcsold csak ki, es kavard meg, aztan hagyjad meg 15-20 percig. a fedöt ne nagyon emelgesd, hogy a gözben föhessen a rizs.<br />
mielött a fedöt rateszed a serpenyöre, dobhatsz bele egy marek megmosott mazsolat is, ha szereted az ilyesmit.<br />
bulgurt ugyanigy fözhetsz, csak ne 2,5 hanem 3 pohar vizet adj hozza.<br />
kb. 3-4 före elegendö ez a mennyiseg.<br />
viel glück!
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/24/fokhagymas_rizsa/full_commentlist/1#c9004410
Válasz erre: Fokhagymas rizsa
2010-03-09T14:33:22+01:00
2010-03-09T14:33:22+01:00
kaloz
http://blog.hu/user/16636
<a href="http://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/24/fokhagymas_rizsa?fullcommentlist=1#c9004332" class="reply_nick_13196" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9004332 );">@rezervatom</a>: <br />
<br />
Cső!<br />
<br />
Azt hiszem, az elobbi az egyszerubb, majd bemegyek azsia-boltba es szerzek valami rendes rizst. Persze ettol meg rendesen megfozni nem fogom tudni, de asszem van tippem, hogy kitol kerhetnek tippet, hogy hogyan kell azt. Mindenesetre kosz a tippet! :-)
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/24/fokhagymas_rizsa/full_commentlist/1#c9004332
Válasz erre: Fokhagymas rizsa
2010-03-09T14:28:36+01:00
2010-03-09T14:28:36+01:00
losgehts (törölt)
http://blog.hu/user/13196
dear kaloz,<br />
<br />
addig nem is fogod szeretni a fött rizst, amig nem ruhazol be valami normalis minösegübe, vagy nem költözöl össze egy azsiaival/közel-keletivel, aki ezt megteszi helyetted, es ad neked belöle. kesöbb pedig azt is megtanitja, hogy hogyan fözd meg.<br />
a kiskunsagi b rizs tenyleg csak tejberizsnek jo, vagy valami mas kasanak.
https://trogerfoodz.blog.hu/2009/11/13/es_azota_csak_eszek_es_sutok_akarcsak_a_napocska/full_commentlist/1#c7673103
Válasz erre: "Es azota csak eszek es sutok, akarcsak a napocska..." (kenyersutes)
2009-11-15T04:10:06+01:00
2009-11-15T04:10:06+01:00
qnadam
http://blog.hu/user/74947
dr. sör kálmán a legjobb. hamarosan be is vezetem, hogy ő lesz a példaképem, és minden szép+egyszerű lesz.