HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2015.09.27. 01:34 kaloz

abortált gnocchi

Címkék: vega galuska nokedli vegetarianus gnocchi vegán vegan Doctor Who gasztro-recska zoldsegmentes vegan etelek

Ma volt amugy Dublinban az ev legnagyobb abortuszjogi tuntetese, ahol nyilvan a vegan kontingens is kepviseltette magat, mert mindenkinek joga van eldonteni, mit csinal a testevel, legyen az petefeszkekkel rendelkezo ember, vagy nem-emberi allat.

Na de nyilvan valami este 10 korul sikerult hazavetodnom, aztan marhaehes voltam. Ilyenkor az elso dolgom benyulni a konyhaszekrenybe es megfozni, ami a kezembe kerul, avagy "osszebaszom egy labasba es alagyujtok". Mivel elorelato modon az A-betus tukkoaruhazban vettem felkesz gnocchit (az olyan mint a nokedli, csak krumpliporbol keszult golyocskak, olaszbol), es arra gondoltam, azt megfozom vegan sajtszosszal, ami porbol keszul, de aztan rajottem, hogy azzal 2 labast kene elmosogatni, ez pedig igenis szempont*, ugyhogy sikerult a kovetkezo, elegge csipos dolgot osszerakni, melyet kreativan abortalt gnocchinak neveztem el.

Hozzavalok:

  • bolti gnocchi
  • forro viz
  • erospista
  • so, bors
  • elesztopehely

Elkeszites:

A gnocchit a forro vizbe dobom es ezuttal kivetelesen nem forrazom le a kezemet a felfroccseno forro vizzel es keszre fozom, majd mivel nincs tesztaszurom, a felszinre bukott kis galacsinokat kanallal kiszedegetem egy tanyerba muanyagdobozba mer troger vagyok. Ra mehet kis so, bors, elesztopehely boven, es erospista, hogy egjen a pofam, eves kozben tekintsuk meg a Doctor Who-t, mondjuk. 

abortalt_gnocchi_1.jpg

abortalt gnocchi, a Doktor ajanlasaval, szeretettel, valamint EXTERMINATE

 

 

*kiveve amikor a lécnek fozok, mert akkor o mosogat: o gyulol fozni, en meg gyulolok mosogatni, szoval win-win

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr877840436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása