HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2010.08.25. 20:09 kaloz

Megbalhezott minestrone véres palacsintaval

Címkék: leves vér palacsinta minestrone taknyolas

Szoval, amint az alant lathato, eletemet es veremet adtam a palacsintakert, najo, a toltelekert. 

De az egesz a minestroneval kezdodott. Kezdetnek: végy egy konzervlevest, ami elegge fasza minestrone-fele. Balhezd meg egy kis voros lencsevel, learazott, aznap-lejaros furtos paradicsommal, es a multkor emlegetett instant noodles-szal, es mar kesz is. Konnyu volt, olcso es troger es laktato, leves letere en ma villaval zabaltam be.

Utana. Jusson eszedbe, hogy nincs a palacsintaba toltelek, menj el a boltba biciklivel, menj tul gyorsan, kapj el egy padkat, horzsold le az osszes bort a terdedrol, bicegve tekerj haza a zsakmannyal (=kakaopor, lekvar).

Keverj palacsintatesztat (liszt, csipet so, viz, tej, amig palacsintateszta-allaga nem lesz), baszd el az elsot annak rendje es modja szerint, a tobbit pedig hanyag csuklomozdulatokkal dobald amig el nem fogy, dobozold be, adj a lakotarsaidnak, a tobbit meg fuldokolva rohoges kozben fogyaszd el a magyar kollegaiddal a Dolgozda etkezdejeben ketpofara zabalva.

Kep nincs, hamarabb elfogyott, mint... De lattatok mar palacsintat, kocsogok, nem? Baszom az anyatokat :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr592244704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása