HTML

Tukkó ételz. Semmi gasztro-recskazas, osszebaszom egy labasba es alagyujtok™. Az allatokert legyel vegan bazmeg.

vegan_for_the_animals_not_for_my_health.jpg

FEEEEED MEEE!

2009.11.13. 19:59 kaloz

Zoldpaprikas teszta

Címkék: paprika bazsalikom curry olivaolaj teszta

...amit vegul piros kalifornyai-paprikabol meg TV-paprikabol csinaltam, de keves lett a paprika, ugyhogy nagyanyam tett meg bele.

Kell hozza szelesmetelt (tagliatelle, vagy mi a csöcs), ketszinu paprika, olivaolaj, bazsalikom, curry, fokhagyma. A paprikat az olajon "megfuttatod", azaz szolidan megpirongatod, megszorod curryvel, aztan fedo alatt 20 percig parolod, neha megkavargatva. Kozben olajos-sos vizben megfozod a tesztat (ez mart megy, ugye?), aztan amikor mindketto kesz van, osszeontod, osszekutyulod, hozzabaszod a lehetoleg friss bazsalikomot (ilyen nekem nincs, még) es a fokhagymat, locsolsz ra egy keves olivaolajat, es nagyon orulsz, ha sikerult eltalalnod a paprika es a teszta megfelelo aranyat, nekem kurvakeves volt az egy nagy TV-paprika es a 2 pici kalifornya-paprika az 500g tesztahoz.

Ilyesmi volt az ize egyebkent annak a MENNYEI sult paprikanak, amit Santiago de Compostelaban ettunk a bor mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerfoodz.blog.hu/api/trackback/id/tr301523289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása